Bioaktivatorji

Proizvodi BIOCOMPLEX so narejeni, da na preprost način rešijo probleme okoljske zaščite tudi takrat, ko vse standardne rešitve odpovejo.

Proizvodi so narejeni iz rjavih morskih alg (ascophyllum nodosum), te so divje arktične alge imenovane tudi norveški kelp, ki rastejo v izredno čistih vodah, z vidljivostjo najmanj 5 metrov, brez onesnaževanja in radionuklidov. Razprostirajo se na obsežnem območju od laponske obale do Škotske in Norveške na otočju Lofoten. Imajo zelo bogato sestavo: čez 70 mikroelementov, vitaminov, aminokislin, ter alginskih kislin. Nahajajo se v relativno plitvi vodi in žanjejo izključno poleti iz mladih rastlin divje arktične alge.

Ljudje izdelek Biocomplex, napačno, vendar skoraj avtomatično enačijo z, na trgu dostopnimi izdelki iz morskih alg, apnenca iz morskih alg ali t.i. “izdelki z regulacijskimi molekulami”. Izdelki iz morskih alg se proizvajajo s pomočjo metod ekstrahiranja (te metode so splošno znane).

Kar nas resnično loči od ostalih podjetij z preparati na osnovi morskih alg, je edinstvena tehnologija, za katero so porabili kar 18 let, da so jo razvili do popolnosti in s katero so na biološki način odklenili celice rjave morske alge Ascophyllum nodosum.

Nadaljnja obdelava in ekstrakcija izdelka Biocomplex se v primerjavi s konvencionalnimi metodami popolnoma razlikuje. S pomočjo drugačnih produkcijskih metod iz celic morskih alg estrahiramo aktivacijsko snov, ki signalizira poseben oligosaharin, kateri povečuje rast finih korenin pri kopenskih rastlinah.

Proizvodi so 100% naravnega izvora ter so popolnoma neškodljivi za ljudi, rastline ter živali in posedujejo EU dovoljenje (Lex EU 2381/94) in potrdilo o skladnosti proizvodov za uporabo v ekološki pridelavi (na podlagi uredbe sveta (ES) št. 834/2007 in uredbe komisije (ES) št. 889/2008 ter Pravilnika o ekološki pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov oz. živil ur.list RS 8/2014)

  • Naši partnerji
  • 0

    Your Cart