Tannin Multi

Enološki tanin rastlinskega porekla najvišje čistosti. Je kombinacija čistega/kvalitetnega tanina in quebracho tanina. Uporablja se prvenstveno za stabilizacijo barve pri maceraciji rdečih sort in za zaokrožitev okusa vin.

Doziranje: 

  • 2-20 g/ 100 kg rdeče drozge
  • 2-10g/hl belegamošta
  • 2-20g/hl rdečega vina
  • 1-10g/hl belega vina
  • 3-5g problem bistrenje (najprej tanin, potem bistrenje z kremenčevim čistilom in želatino)

Pakiranje:

  • 0,5kg

Tannin Grape

Tanin iz polno zrelega francoskega grozdja. Uporablja se za povečanje polnosti vina, izboljšanja kasnejše beljakovinske stabilizacije, zaščita pred oksidacijo, povečanje stabilnosti barve.

Doziranje:

  • Rdeče vino 1-15g/hl
  • Belo vino 1-10g/hl

Pakiranje:

  • 0,1kg

LittoTan Structure

Posebno prečiščen quebracho tanin za stabilizacijo barve pri rdečih vinih in za povečanje polnosti in strukturnosti.

Doziranje: 2-30g/hl (odvisno od zrelosti grozdja)

LittoTan Finesse

Je komleksna mešanica elagotaninov in kondenziranih taninov. Uporablja se za povečanje struktornosti in polnosti rdečih vin. Seveda prav tako deluje na stabilizacijo barve, zaščito proti oksidaciji in stabilnost polifenolov.

Doziranje:

  • Rdeče vino 2-30 g/hl
  • Belo vino 1-10 g/hl

Pakiranje:

  • 0,2kg
  • Naši partnerji
  • 0

    Your Cart